Ett Esse i rockärmen

Jag pratar mest om hundar här på bloggen, och med tanke på namnet är det inte så konstigt, tycker i alla fall inte jag. Men idag ska vi prata om mitt favoritmärke inom hudvård, Esse. För mig så är Esse alltid som rubriken antyder, ett Esse i rockärmen. Ja det är med mening felstavat, så rolig är jag. Jag tycker dock att det förtjänar att ta den platsen. För som jag sa så är Esse verkligen mitt favoritvarumärke när det kommer till hudvård. Det skulle kunna vara för att som de flesta som känner mig vet, att jag inte är så mycket för smink och allt vad det heter. Men här är det faktiskt en helt annan historia. Jag skulle nog vilja påstå att jag gjort ganska bra och gedigen research och även testat en hel del produkter. Jag har säkerligen testat 5-6 olika märken, men det var bara Esse som jag föll för. För min del så tycker jag produkterna är optimala och väl värda sin prislapp. Därför rekommenderar jag varmt varumärket till alla mina väninnor osv. Min utökade research har fått mig att anta uppfattningen att det inte heller är någon slump att Esse funkar. Med grunder i forskning och ett bra utförande så kan det knappast bli annat än succé, eller hur? Om sanningen ska fram så har till och med min man varit och nallat på mina produkter åtskilja gånger. I början blev jag lite irriterad eftersom jag kunde hamna i situationen att det inte fanns något för mig när jag väl skulle ha. Nu har vi dock kommit överens att lite som med ett mjölkpaket, den som tar det sista köper ny. Det funkar bra och jag kan njuta i hemmet med att både jag och min man har bra och fin hy. Om ni inte testat Esse förr så är det hög tid. Ha det bra!

  56 comments for “Ett Esse i rockärmen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *