Dags att måla om hobbyrummet!

Vit textur vägg

Hejsan allihopa!

Nu har vi äntligen förverkligat ett av våra mål vi satt upp i somras som det har skjutits på i omgångar. Detta mål har nämligen varit att fixa till och måla om vårt hobbyrum som vi började att trixa lite med i somras. Tyvärr var semestern lite för kort och andra saker inplanerade så hobbyrummet fick helt enkelt vänta på sin tur. Tiden har som sagt varit begränsad, men vi bestämde tillsammans att vi ville verkligen fixa klart rummet inför julen så att det blir en present till oss själva. Men vi var lite tveksamma hur vi skulle genomföra det då vår tid inte riktigt räcker till för att måla hobbyrummet och att vi inte besitter kunskapen som skulle göra klart rummet snabbt.

Vi hade frågat några av våra vänner hur de hade gått tillväga när de fixade till deras hus i somras och det var lite blandade svar vi fick. Vissa hade samma plan som vi hade, med att göra klart allt under sommarsemestern, och vissa lyckades med det. De andra som vi frågade hade tidigare tagit hjälp av Måleristudion. Vi hade aldrig tidigare hört talas om dem men vi tänkte “varför inte?”. Vi kontaktade dem och berättade om vad vi hade för planer med färg och vi fick tillbaka en kostnadsfri offert vilket var alldeles toppen. Vi jämförde med några olika företag för att se priser och höra vad de ansåg vara bäst för vårt hobbyrum, men vi bestämde att gå på den redan slagna vägen.

Så nu i helgen har det varit full rulle hemma hos oss! Det kom två killar över som var supertrevliga och vi fick stå och kika lite för att se om vi kunde plocka upp något tips som kunde hjälpa framtida nymålningar i huset. Sigrid och Siri var också väldigt nyfikna på våra gäster och de fick hälsa glatt på målarna. Det visade sig också att en av målarnas föräldrar hade en dalmatin och han hade fått väldigt bra koll på rasen genom att vakta den från tillfälle till tillfälle. Målarna var riktigt snabba och arbetet var färdigt på några timmar och resultatet var över förväntan! Vi är otroligt nöjda och kommer med glädje rekommendera Måleristudion till våra vänner och bekanta som går i måleritankar!

  59 comments for “Dags att måla om hobbyrummet!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *