Dags att bygga nytt?

Mysigt hem

Hej allesammans, vi hoppas allting bara är toppen med er! Här hemma hos oss är det full rusch nästan hela tiden, vilket det tenderar att bli med blå stycken underbara dalmatiner som lever livet. Vi berättade tidigare om att vi målade om vårt hobbyrum här hemma, eller rättare sagt vi fick hjälp att måla om. Det här med att hålla på och fixa och trixa är något som vi faktiskt tycker om att göra väldigt mycket. Speciellt när det har med saker som rör huset. Så vi började fundera lite om det inte skulle bli dags att bygga ett nytt hus, exakt så som vi vill ha det. Men att bygga ett hus kräver sin investering, både i tid och pengar. Dock så känner vi verkligen oss redo att ta det här nästa steget.

Var börjar man? Vi ställde denna fråga till oss själva innan vi började söka efter information, främst på nätet såklart. Först började vi med att lära oss mer om vad som egentligen krävs när man ska planera inför att bygga ett hus. Vi kollade upp flertalet hustillverkare och jämförde en hel del emellan dem för att se vad som skulle kunna passa oss bäst i framtiden. Hur stort hus vill vi ha? Vad har vi råd med? Vilka av hustillverkarna och deras modeller är mest attraktivt för oss och våra behov? Det blev snabbt att frågorna började stapla sig på varandra och vi skrev ner dem alla i ett dokument så att vi kan bocka av dem när det lider sig.

Det vi verkligen vet är att vi vill bygga ett nytt hus. Men var vill vi bygga det? Det bästa hade varit om vi bara hade kunnat byta ut vårt nuvarande mot ett nytt. Tyvärr så är detta inte optimalt, men likväl en tanke vi faktiskt har i bakhuvudet. Då gäller det att hitta ett tillfälligt boende, fast det vet jag inte om vi kan klara av så pass bra. Hur som haver så går vi i tankarna om att bygga nytt och vi hoppas att ni följer med oss på denna resa!

  61 comments for “Dags att bygga nytt?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *