Dags att uppdatera persiennerna

Nya persienner i vardagsrum

När vi har gått i hustankar den senaste tiden så händer det ganska lätt att man ser vad som är “dåligt” med ens egna hus. De skavanker som vanligtvis undgår ögat för att de alltid har varit där syns nästan som svart på vit färg. Här hemma har det varit flertalet så kallade skavanker som har upptäckts och noterats av oss båda samt hundarna. Ni kanske undrar vad det är som hundarna har hittat, men om det finns någon trasig list så pillas den på och blir lite mer trasig. Så fort någon av dem hittar någonting så blir även vi medvetna om det.

Det vi som går på två ben har upptäckt är att solen ganska ofta lyckas leta sig in i vardagsrumsfönstrena vi har. På ett sätt så är det någonting som vi verkligen uppskattar, även fast vi är ute väldigt mycket så är det skönt med ett upplyst hem. Å andra sidan så blir ljuset faktiskt ganska jobbigt när vi ska titta på tv, speciellt då reflektionerna gör det ypperligt svårt att se. Man kanske undrar varför inte vardagsrumsfönstrena inte har persienner? Vårt svar är att det var så huset var när vi flyttade in i det. Detta har vi anpassat oss till relativt bra, fast nu har det verkligen blivit dags att uppdatera lite.

Den klassiska frågan är såklart var man hittar persienner till sina fönster? Vi gjorde som så att vi sökte på persienner Stockholm och fann några företag som var intressanta. Dock så var det ett företag som verkligen stod ut och detta var Persiennteamet. Vi ringde dem och fick hjälp med att hitta rätt persienner som skulle fungera med våra fönster. Vi valde att använda bruna träpersienner som verkligen gör sig riktigt bra i vardagsrummet tillsammans med vår övriga inredning där. Så om ni funderar på att se på tv och inte sitta och titta på den i en specifik vinkel så kan det vara värt att investera i persienner. Och det är inte bara vi tvåbensgångare som är nöjda utan nu kan det bli lite längre tupplurar för Sigrid och Siri, vilket de kommer vara väldigt nöjda med.

  48 comments for “Dags att uppdatera persiennerna

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *