Vem gillar tandläkare?

Jag tror inte att jag har några vänner som säger att de gillar att gå till en tandläkare. Det är inte direkt vanligt att man tycker det är det bästa som finns, även om det säkert finns de som tycker att det är ganska härligt att gå till en tandläkare. Varför skulle man dock tycka det? Jag kan tycka att man efter man varit hos en tandläkare kan få en väldigt ren och skön känsla i munnen, absolut. Det betyder absolut inte att jag tycker det är härligt att gå dit. Nej jag vet ingen som riktigt tycker om tandläkare faktiskt. Då menar jag givetvis inte tandläkare i sig, som personer, även om rubriken kanske kan tolkas så. Men att gå till tandläkaren är inte mysigt, och det är också väldigt dyrt om man inte har någon tandförsäkring eller en ungdom. Så det finns egentligen inte mycket som kan ses som positivt med ett tandläkarbesök, förutom en sak. Tandhälsan. Det är faktiskt enligt mig otroligt viktigt att sköta om hälsan på sina tänder, och det finns bara ett ställe att göra det, hos en tandläkare. Det kanske som sagt inte är det roligaste man kan göra, men det är ändå värt att pina sig igenom det för den fördelen tänderna får av det. Om man har haft hål i tänderna vet man dessutom att det verkligen är värt att lägga lite pengar på att sköta om de. För om det inte är roligt att gå till tandläkaren, så är det betydligt värre med tandvärk. Ja jag skulle nog säga att det då är värt varenda krona och att det verkligen är härligt att gå till tandläkaren.  Så det är värt att tänka på nästa gång man ställer sig frågan, gillar jag eller någon tandläkare egentligen? Jag älskar de när de kan få bort min tandvärk i alla fall!

  55 comments for “Vem gillar tandläkare?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *